Ravioli de vițel este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,24 USD pe porție. O porție conține 756 calorii, 34G de proteine, și 42G de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți pătrunjel, nuci de pin, roșii de prune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio), Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, și Ravioli Napolitane - - - Ravioli Toate ' Napolitana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare așezată la foc moderat, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați morcovul tocat, țelina, ceapa și usturoiul și sotati până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați vițel măcinat și gătiți, amestecând, până când carnea este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Într-o mașină de tocat condimente/cafea curată, pulverizați frunza de dafin, fulgii de ardei roșu și semințele de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva Pumni
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
5
Adăugați amestecul de condimente în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați sosul de roșii în tigaie. Gatiti, amestecand, pana cand aproape tot lichidul este evaporat, timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați pătrunjel tocat și nuci de pin. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
8
Puneți 1 înveliș wonton pe o suprafață ușor înmuiată, Movilă 1 lingură de umplutură în centrul învelișului și periați marginile cu apă. Puneți un al doilea înveliș peste primul, apăsând în jurul umpluturii pentru a forța aerul, sigilați bine marginile și tăiați excesul de aluat în jurul umpluturii cu un tăietor de 2 1/2 inci sau cuțit ascuțit. Faceți ravioli wonton cu ambalajele rămase și umpleți în același mod, transferându-le pe măsură ce sunt formate într-o tigaie de foi ușor presărată cu amidon de porumb
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Ravioli
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Aduceți un fierbător de apă sărată clocotită la fierbere ușoară și gătiți ravioli în loturi timp de 2 minute sau până când se ridică la suprafață și sunt fragede. (Nu lăsați apa să fiarbă puternic odată ce au fost adăugate ravioli.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Transferați ravioli în timp ce sunt gătite cu o lingură pliată pe un prosop de bucătărie uscat sau prosoape de hârtie pentru a le scurge și a le menține calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
11
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. periați ușor o foaie de copt cu ulei de măsline și aranjați feliile de roșii și căței de usturoi într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se presară roșiile și usturoiul cu ulei de măsline și se condimentează cu cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
13
Stropiți cu vin alb. Prăjiți roșiile și usturoiul timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
14
Transferați roșiile și usturoiul într-un blender și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Adăugați stoc pentru a obține consistența dorită. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
16
Adăugați chiffonada de busuioc. Rezervați sosul și păstrați-l cald.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.