Ravioli de vacanță cu homar și Mascarpone cu unt de trufe
Ravioli de vacanță cu homar și Mascarpone cu unt de trufe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 1,48 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, carne de homar, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Homar fiert cu unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, Ravioli De Homar Cu Unt De Hrean, și Squash Butternut Și Ravioli Mascarpone Cu Unt Brun De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați șalotă și gătiți până la moale și translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați coniac. Cotitură pan departe de tine, cu atenție lumina cu meci pentru a flambe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați vin alb și gătiți până se reduce la consistența asemănătoare siropului, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5
Adăugați carne de homar, gătind până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
6
Se ia de pe foc și se pune într-un bol mare de amestecare și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Într-un castron mediu, combinați brânza mascarpone cu ouă bătute, busuioc tocat, nucșoară și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Se adaugă la amestecul de homar și șalot și se combină bine. Gust pentru a ajusta condimentele. Acoperiți și lăsați deoparte. Dacă nu utilizați imediat, păstrați-l la frigider până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1
Folosind o rolă de paste, rotiți pastele în foi subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Tăiați forme pentru vârfurile și fundul ravioli folosind tăietori de prăjituri (clopote, oameni de zăpadă, copaci, băieți și fete de turtă dulce, fulgi de zăpadă, stele, coroane etc.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
3
Așezați formele de paste pe un vas făinosprosop și acoperiți astfel încât pastele să nu se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Tăiați forme mai mici pentru a decora blaturile ravioli. Folosind o pensulă mică, sterilizată, scufundați în albusul de ou și atașați decorațiuni mai mici de paste pe raviolis. Asigurați-vă că decorați complet decupajele de ravioli de sus înainte de umplere. Acoperiți cu mâncare făinoasăprosop. Ar trebui să aveți o cantitate egală de funduri de ravioli fără decorațiuni și blaturi de ravioli cu decorațiuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ravioli
Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Lucrând cu 1 ravioli la un moment dat, așezați o lingură de umplutură în centrul a 1 decupaj de fund ravioli. Folosind peria de vopsea, periați albusul de ou pe marginile pastelor din jurul umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ravioli
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Așezați blatul de ravioli asortat cu decorațiuni deasupra umpluturii (decorațiuni cu fața în sus) și apăsați pentru a sigila marginile, ciupind împreună cu o furculiță. Acoperiți, până când se fac toate formele de ravioli. Dacă nu utilizați imediat, depozitați într-un recipient etanș la aer în frigider timp de până la o zi. Dacă înghețați, separați ravioli pe o foaie de copt ușor făinată și acoperiți cu folie de plastic până la îngheț, astfel încât ravioli să nu se lipească. Odată înghețat, depozitați într-o pungă de plastic sigilabilă rezistentă la congelator sau într-un recipient etanș până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
7
Faceți sos de unt de trufe: în vasul unui mixer electric, adăugați unt și 1/4 linguriță de sare. Folosind un atașament cu zbaturi, cremă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați trufe tocate și amestecați până se amestecă, având grijă să nu "cremați" trufele în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Trufe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
9
Se pune în castron, se acoperă și se dă la frigider minimum 5 ore sau de preferință peste noapte, astfel încât trufele să infuzeze untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Trufe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Scoateți untul și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei. Într-o cratiță medie la foc mediu, adăugați untul. Se topește până se încălzește, nu lăsați-o să fiarbă. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
11
Între timp, aduceți o cratiță mare de apă sărată pentru a fierbe. Glisați cu atenție raviolis. Gatiti pana la al dente. Aproximativ 10 minute dacă utilizați ravioli imediat; 12 minute dacă utilizați ravioli refrigerați și 15 minute pentru congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
12
Îndepărtați raviolis cu o lingură pliată și așezați-vă pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
13
Așezați ravioli pe farfurii și stropiți cu unt de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
14
Combinați făina și sarea, după gust și movilă pe o suprafață de lucru. Faceți o fântână în centru și adăugați ouăle și uleiul de măsline, dacă utilizați. Cu grijă, bateți ouăle cu o furculiță până se amestecă bine. Începeți treptat încorporarea făinii în amestecul de ouă cu furculița. Când a fost încorporată suficientă făină, astfel încât aluatul să poată fi lucrat manual, începeți să frământați aluatul, adăugând mai multă făină pentru a împiedica aluatul să devină prea lipicios. Frământați energic timp de aproximativ 10 minute până când aluatul este neted și satinat la atingere, iar atunci când este tăiat în jumătate, este complet neted, fără găuri de aer sau șuvițe de gluten vizibile. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a relaxa glutenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
1
Cantitatea sugerată mai jos pentru fiecare piure este suficientă pentru a colora 1 rețetă pentru aluatul standard de paste. Dacă doriți să pregătiți 2 sau 3 culori diferite de paste, împărțiți cantitățile de aluat și piureuri și colorați în consecință. Dacă utilizați cantități mici, este mai simplu să amestecați ingredientele într-un castron, decât pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Amestecați piureul împreună cu ouăle și continuați cu rețeta principală pentru paste. Pentru a compensa umezeala suplimentară, poate fi necesar să încorporați făină suplimentară în aluat atunci când o frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
1
Aburiti 1/2 kilogram de spanac cu apa care se agata de frunzele sale, acoperita timp de 2 minute, sau branza elvetiana timp de 5 minute. Clătiți în apă rece și stoarceți frunzele cât mai uscate. Pureați spanacul într-o moară sau procesor alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Tăiați, spălați, uscați și tocați fin 6 linguri de ierburi proaspete amestecate, cum ar fi pătrunjel, Sorel, cimbru, frunze de salvie, tarhon, leuștean, maghiran, busuioc, mărar, păpădie, rucola. Cu toate acestea, ierburile puternice-cimbru, mărar, salvie, cimbru, maghiran și tarhon---nu se căsătoresc bine cu alții, așa că alegeți cu atenție amestecul de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Crenguță Rozmarin
Maghiran
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Piept De Pui La Rotisor
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sorrel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi
Crengute De Marar Proaspat Culese
1
Coaceți o sfeclă mică necojită într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de 45 până la 60 de minute sau până la licitație. Curățați și piureul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Adăugați un vârf generos de șofran măcinat la ouăle din fântână chiar înainte de a bate.
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.