Ravioli de vacanță cu homar și Mascarpone cu unt de trufe
Ravioli de vacanță cu homar și Mascarpone cu unt de trufe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 1,48 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, carne de homar, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Homar fiert cu unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, Ravioli De Homar Cu Unt De Hrean, și Squash Butternut Și Ravioli Mascarpone Cu Unt Brun De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați șalotă și gătiți până la moale și translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați coniac. Cotitură pan departe de tine, cu atenție lumina cu meci pentru a flambe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați vin alb și gătiți până se reduce la consistența asemănătoare siropului, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Adăugați carne de homar, gătind până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
6
Se ia de pe foc și se pune într-un bol mare de amestecare și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
7
Într-un castron mediu, combinați brânza mascarpone cu ouă bătute, busuioc tocat, nucșoară și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se adaugă la amestecul de homar și șalot și se combină bine. Gust pentru a ajusta condimentele. Acoperiți și lăsați deoparte. Dacă nu utilizați imediat, păstrați-l la frigider până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1
Folosind o rolă de paste, rotiți pastele în foi subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
2
Tăiați forme pentru vârfurile și fundul ravioli folosind tăietori de prăjituri (clopote, oameni de zăpadă, copaci, băieți și fete de turtă dulce, fulgi de zăpadă, stele, coroane etc.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
3
Așezați formele de paste pe un vas făinosprosop și acoperiți astfel încât pastele să nu se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
4
Tăiați forme mai mici pentru a decora blaturile ravioli. Folosind o pensulă mică, sterilizată, scufundați în albusul de ou și atașați decorațiuni mai mici de paste pe raviolis. Asigurați-vă că decorați complet decupajele de ravioli de sus înainte de umplere. Acoperiți cu mâncare făinoasăprosop. Ar trebui să aveți o cantitate egală de funduri de ravioli fără decorațiuni și blaturi de ravioli cu decorațiuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ravioli
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Rețetă De Pizzocheri
5
Lucrând cu 1 ravioli la un moment dat, așezați o lingură de umplutură în centrul a 1 decupaj de fund ravioli. Folosind peria de vopsea, periați albusul de ou pe marginile pastelor din jurul umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ravioli
Rețetă De Pizzocheri
6
Așezați blatul de ravioli asortat cu decorațiuni deasupra umpluturii (decorațiuni cu fața în sus) și apăsați pentru a sigila marginile, ciupind împreună cu o furculiță. Acoperiți, până când se fac toate formele de ravioli. Dacă nu utilizați imediat, depozitați într-un recipient etanș la aer în frigider timp de până la o zi. Dacă înghețați, separați ravioli pe o foaie de copt ușor făinată și acoperiți cu folie de plastic până la îngheț, astfel încât ravioli să nu se lipească. Odată înghețat, depozitați într-o pungă de plastic sigilabilă rezistentă la congelator sau într-un recipient etanș până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
7
Faceți sos de unt de trufe: în vasul unui mixer electric, adăugați unt și 1/4 linguriță de sare. Folosind un atașament cu zbaturi, cremă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați trufe tocate și amestecați până se amestecă, având grijă să nu "cremați" trufele în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Trufe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
9
Se pune în castron, se acoperă și se dă la frigider minimum 5 ore sau de preferință peste noapte, astfel încât trufele să infuzeze untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Trufe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Scoateți untul și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei. Într-o cratiță medie la foc mediu, adăugați untul. Se topește până se încălzește, nu lăsați-o să fiarbă. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Între timp, aduceți o cratiță mare de apă sărată pentru a fierbe. Glisați cu atenție raviolis. Gatiti pana la al dente. Aproximativ 10 minute dacă utilizați ravioli imediat; 12 minute dacă utilizați ravioli refrigerați și 15 minute pentru congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
12
Îndepărtați raviolis cu o lingură pliată și așezați-vă pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
13
Așezați ravioli pe farfurii și stropiți cu unt de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
14
Combinați făina și sarea, după gust și movilă pe o suprafață de lucru. Faceți o fântână în centru și adăugați ouăle și uleiul de măsline, dacă utilizați. Cu grijă, bateți ouăle cu o furculiță până se amestecă bine. Începeți treptat încorporarea făinii în amestecul de ouă cu furculița. Când a fost încorporată suficientă făină, astfel încât aluatul să poată fi lucrat manual, începeți să frământați aluatul, adăugând mai multă făină pentru a împiedica aluatul să devină prea lipicios. Frământați energic timp de aproximativ 10 minute până când aluatul este neted și satinat la atingere, iar atunci când este tăiat în jumătate, este complet neted, fără găuri de aer sau șuvițe de gluten vizibile. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a relaxa glutenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1
Cantitatea sugerată mai jos pentru fiecare piure este suficientă pentru a colora 1 rețetă pentru aluatul standard de paste. Dacă doriți să pregătiți 2 sau 3 culori diferite de paste, împărțiți cantitățile de aluat și piureuri și colorați în consecință. Dacă utilizați cantități mici, este mai simplu să amestecați ingredientele într-un castron, decât pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Amestecați piureul împreună cu ouăle și continuați cu rețeta principală pentru paste. Pentru a compensa umezeala suplimentară, poate fi necesar să încorporați făină suplimentară în aluat atunci când o frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Rețetă De Pizzocheri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1
Aburiti 1/2 kilogram de spanac cu apa care se agata de frunzele sale, acoperita timp de 2 minute, sau branza elvetiana timp de 5 minute. Clătiți în apă rece și stoarceți frunzele cât mai uscate. Pureați spanacul într-o moară sau procesor alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat
1
Tăiați, spălați, uscați și tocați fin 6 linguri de ierburi proaspete amestecate, cum ar fi pătrunjel, Sorel, cimbru, frunze de salvie, tarhon, leuștean, maghiran, busuioc, mărar, păpădie, rucola. Cu toate acestea, ierburile puternice-cimbru, mărar, salvie, cimbru, maghiran și tarhon---nu se căsătoresc bine cu alții, așa că alegeți cu atenție amestecul de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Maghiran
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Piept De Pui La Rotisor
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sorrel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Crengute De Marar Proaspat Culese
1
Coaceți o sfeclă mică necojită într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de 45 până la 60 de minute sau până la licitație. Curățați și piureul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Adăugați un vârf generos de șofran măcinat la ouăle din fântână chiar înainte de a bate.
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.