Ravioli de sfeclă cu unt de semințe de Mac
Ravioli de sfeclă cu unt de semințe de Mac ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 541 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sfeclă aurie, paste cu ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ravioli De Sfeclă Cu Unt De Semințe De Mac, Ravioli Ricotta cu unt de semințe de Mac rumenit și sparanghel, și Brioșe Cu Semințe De Sfeclă-Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați sfecla individual în folie; așezați pe foaia de copt. Prăjiți până se înmoaie când este străpuns cu cuțitul, aproximativ 1 oră. Deschideți folia cu atenție (aburul va scăpa). Mișto. Cojiți sfecla; radeți fin într-un castron mediu.
Se adaugă brânza ricotta și se condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă pesmetul.
Rulați aluatul proaspăt de paste de ou în foi conform rețetei.
Așezați 1 foaie de aluat pe suprafața de lucru. Folosind tăietor de biscuiți rotund de 3 inci, tăiați foaia în 7 runde.
Transferați rundele pe foaia de copt ușor făinată; acoperiți cu folie de plastic. Repetați cu aluatul rămas pentru un total de 56 de runde.
Presărați 2 prosoape de bucătărie netede cu făină.
Așezați 8 runde de paste pe suprafața de lucru, păstrând aluatul rămas acoperit cu plastic.
Așezați un castron mic cu apă lângă suprafața de lucru. Lingură 1 linguriță umplutură de sfeclă pe jumătate din fiecare rundă. Scufundați vârful degetului în apă și umeziți marginea a 1 rundă. Îndoiți aluatul peste umplutură, împingând cât mai mult aer posibil și apăsând ferm marginile pentru a sigila.
Transferați la prosoape pregătite. Repetați cu rundele rămase. (Poate fi pregătit cu 1 săptămână înainte.
Se transferă pe foaia de copt cu ramă și se pune în congelator până când se îngheață solid, aproximativ 6 ore.
Transferați ravioli în pungi de plastic resigilabile.)
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și amestecați semințele de mac; păstrați cald. Lucrând în loturi, gătiți ravioli în oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt fierte, amestecând des, aproximativ 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați în tigaie cu unt topit; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți ravioli în 8 farfurii; se presară parmezan.
Aroma, culoarea și textura sfeclei proaspete prăjite sunt incomparabile, așa că nici măcar nu luați în considerare utilizarea soiului conservat. Când alegeți sfecla, selectați ciorchini cu frunze strălucitoare și lucioase atașate.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon