Ravioli de sfeclă cu unt de semințe de Mac

Ravioli de sfeclă cu unt de semințe de Mac
Ravioli de sfeclă cu unt de semințe de Mac ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 541 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sfeclă aurie, paste cu ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ravioli De Sfeclă Cu Unt De Semințe De Mac, Ravioli Ricotta cu unt de semințe de Mac rumenit și sparanghel, și Brioșe Cu Semințe De Sfeclă-Mac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați sfecla individual în folie; așezați pe foaia de copt. Prăjiți până se înmoaie când este străpuns cu cuțitul, aproximativ 1 oră. Deschideți folia cu atenție (aburul va scăpa). Mișto. Cojiți sfecla; radeți fin într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Se adaugă brânza ricotta și se condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PesmetPesmet
3
Rulați aluatul proaspăt de paste de ou în foi conform rețetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
RolaRola
OuăOuă
4
Așezați 1 foaie de aluat pe suprafața de lucru. Folosind tăietor de biscuiți rotund de 3 inci, tăiați foaia în 7 runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie De AluatFoaie De Aluat
BiscuițiBiscuiți
5
Transferați rundele pe foaia de copt ușor făinată; acoperiți cu folie de plastic. Repetați cu aluatul rămas pentru un total de 56 de runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Presărați 2 prosoape de bucătărie netede cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
7
Așezați 8 runde de paste pe suprafața de lucru, păstrând aluatul rămas acoperit cu plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PastePaste
8
Așezați un castron mic cu apă lângă suprafața de lucru. Lingură 1 linguriță umplutură de sfeclă pe jumătate din fiecare rundă. Scufundați vârful degetului în apă și umeziți marginea a 1 rundă. Îndoiți aluatul peste umplutură, împingând cât mai mult aer posibil și apăsând ferm marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
SfeclăSfeclă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Transferați la prosoape pregătite. Repetați cu rundele rămase. (Poate fi pregătit cu 1 săptămână înainte.
10
Se transferă pe foaia de copt cu ramă și se pune în congelator până când se îngheață solid, aproximativ 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Transferați ravioli în pungi de plastic resigilabile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
12
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și amestecați semințele de mac; păstrați cald. Lucrând în loturi, gătiți ravioli în oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt fierte, amestecând des, aproximativ 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați în tigaie cu unt topit; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți ravioli în 8 farfurii; se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
ParmezanParmezan
RavioliRavioli
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Sfat De Piață
14
Aroma, culoarea și textura sfeclei proaspete prăjite sunt incomparabile, așa că nici măcar nu luați în considerare utilizarea soiului conservat. Când alegeți sfecla, selectați ciorchini cu frunze strălucitoare și lucioase atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista