Ravioli de homar cu sos de cremă de carne de crab

Ravioli de homar cu sos de cremă de carne de crab
Ravioli de homar cu sos de cremă de carne de crab este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 274 calorii. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți usturoi, unt, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi albusul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli de homar cu unt brun cu sos de cremă de roșii, Ravioli de homar alb-negru într-un sos de cremă de fructe de mare, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Ravioli de homar: într-o tigaie mare, adăugați untul și topiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
RavioliRavioli
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adaugă usturoiul și șalotele și se sotează până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați homar, crab și arpagic și sotati 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
CrabiCrabi
4
Adăugați coniac și reduceți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
5
Se ia de pe foc și se răcește timp de 30 de minute, până la temperatura camerei. Se toacă amestecul de homar în bucăți mici. Într-un castron mare, combinați amestecul de homar și ricotta și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați prima bucată de aluat de Paste pe masă și așezați movile de 1/4 uncii de umplutură la 2 centimetri distanță. Folosind o perie de patiserie, periați albusul de ou în jurul fiecărui bucățel de umplutură, făcând aluatul umed să nu fie umed. Luați a doua piesă și acoperiți piesa de jos cu umplutura. Apăsați în jurul fiecărui ravioli având grijă să nu stoarceți umplutura. Folosind un tăietor rotund de ravioli, tăiați fiecare ravioli rotund și puneți-l pe o tigaie presărată cu semolă. Puneți ușor ravioli în apă clocotită și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
RavioliRavioli
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Pentru SOS: folosind o tigaie de 12 inci la foc mediu, adăugați unt, șobolani și sotati până când șobolanii sunt translucizi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați carnea de crab și sotati timp de aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
9
Scoateți tigaia sotată din arzător și adăugați coniac, apoi puneți tigaia înapoi pe foc pentru a găti alcoolul. (Vă rugăm să aveți grijă: coniacul va crea o flacără mare.) Odată ce flacăra se oprește, adăugați sosul de roșii și smântâna cu sare și gătiți până se reduce la jumătate și devine cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
AlcoolAlcool
ConiacConiac
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați ravioli gătite în sos și lăsați să gătească împreună aproximativ 1 minut înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
12
Adăugați toate ingredientele într-un vas mare de amestecare până când toate ingredientele sunt amestecate.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
13
Așezați amestecul pe blat și frământați până când textura este netedă și bine amestecată. Separați aluatul de paste în 2 bucăți egale și puneți o bucată deoparte. Făină prima bucată, doar suficient pentru a preveni lipirea și rola cu un sucitor la aproximativ 1/8-inch grosime. Repetați procedura cu a doua piesă, făcând-o cât mai aproape de formă ca prima.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homar în meniu? Încercați asocierea cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Pe nas există arome florale, fumoase și minerale. Odată îmbătrânit, există și o aromă de crem, precum și note de condimente, polen și miere. Finețea, delicatețea și mineralitatea caracterizează acest vin. Inițial este blând în gură, dar mai târziu devine mai puternic și apoi menține această forță.Beți cu pește și păsări de curte în sos alb, crustacee și foie gras.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista