Ravioli de homar cu sos de cremă de carne de crab

Ravioli de homar cu sos de cremă de carne de crab este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 274 calorii. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți usturoi, unt, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi albusul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli de homar cu unt brun cu sos de cremă de roșii, Ravioli de homar alb-negru într-un sos de cremă de fructe de mare, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Ravioli de homar: într-o tigaie mare, adăugați untul și topiți.
Se adaugă usturoiul și șalotele și se sotează până se rumenesc.
Adăugați homar, crab și arpagic și sotati 2 până la 3 minute.
Adăugați coniac și reduceți timp de 2 minute.
Se ia de pe foc și se răcește timp de 30 de minute, până la temperatura camerei. Se toacă amestecul de homar în bucăți mici. Într-un castron mare, combinați amestecul de homar și ricotta și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper.
Așezați prima bucată de aluat de Paste pe masă și așezați movile de 1/4 uncii de umplutură la 2 centimetri distanță. Folosind o perie de patiserie, periați albusul de ou în jurul fiecărui bucățel de umplutură, făcând aluatul umed să nu fie umed. Luați a doua piesă și acoperiți piesa de jos cu umplutura. Apăsați în jurul fiecărui ravioli având grijă să nu stoarceți umplutura. Folosind un tăietor rotund de ravioli, tăiați fiecare ravioli rotund și puneți-l pe o tigaie presărată cu semolă. Puneți ușor ravioli în apă clocotită și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente.
Pentru SOS: folosind o tigaie de 12 inci la foc mediu, adăugați unt, șobolani și sotati până când șobolanii sunt translucizi.
Adăugați carnea de crab și sotati timp de aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți tigaia sotată din arzător și adăugați coniac, apoi puneți tigaia înapoi pe foc pentru a găti alcoolul. (Vă rugăm să aveți grijă: coniacul va crea o flacără mare.) Odată ce flacăra se oprește, adăugați sosul de roșii și smântâna cu sare și gătiți până se reduce la jumătate și devine cremoasă.
Adăugați ravioli gătite în sos și lăsați să gătească împreună aproximativ 1 minut înainte de servire.
Adăugați toate ingredientele într-un vas mare de amestecare până când toate ingredientele sunt amestecate.
Așezați amestecul pe blat și frământați până când textura este netedă și bine amestecată. Separați aluatul de paste în 2 bucăți egale și puneți o bucată deoparte. Făină prima bucată, doar suficient pentru a preveni lipirea și rola cu un sucitor la aproximativ 1/8-inch grosime. Repetați procedura cu a doua piesă, făcând-o cât mai aproape de formă ca prima.