Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee
Ravioli homar reteta cu bulion homar și un sos de lemongrass-crustacee ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 8. Această garnitură are 111 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de lapte de cocos, suc de lămâie, șalotă thailandeză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Homar în bulion de lămâie cu Flanuri de shiitake Trufate, Ravioli de homar cu sos de cremă de carne de crab, și Ravioli de homar cu un sos ușor de vodcă de roșii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot