Ravioli de dovleac cu sos de unt de salvie

Ravioli de dovleac cu sos de unt de salvie
Butternut Squash Ravioli cu sos de unt de salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 288 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați unt, ambalaje won ton, gingersnaps și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Delicata Squash Ravioli cu sos de salvie de unt, Ravioli de dovleac cu salvie, și Ravioli De Dovleac Și Salvie.

Instrucțiuni

1
Amestecați ghimbirul și laptele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea până când cookie-urile sunt înmuiate (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
3
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; îndepărtați semințele. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Înveliți folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați dovleceii, tăiați cu fața în jos, pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 30 până la 40 de minute sau până se înmoaie. Scoateți pulpa; piure. Aruncați coaja. Măsurați 1 pulpă de 3/4 căni; rezervați orice pulpă rămasă pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se amestecă 1 3/4 căni pulpă de dovleac, 1/2 cană brânză, unt și sare în dulciuri înmuiate. Lucrând cu ambalaje de 6 tone câștigate la un moment dat (păstrând învelișurile rămase acoperite), lingurați aproximativ 1 lingură de umplutură de dovlecei în centrul fiecărui ambalaj. Umeziți marginile fiecărui înveliș cu apă; aduceți 2 colțuri opuse împreună. Apăsați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila, formând un triunghi. Acoperiți ravioli cu un prosop umed pentru a nu le usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
RavioliRavioli
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
7
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare. Gatiti ravioli, 6 la un moment dat, neacoperite, 1-2 minute. Scoateți rapid din apă cu o lingură cu fante. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Așezați 6 ravioli în fiecare vas de servire. Completați fiecare cu 1 lingură de sos de unt de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se presară uniform cu restul de 1/2 cană de brânză și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista