Ravioli de dovleac cu salvie și alune prăjite
Ravioli de dovleac cu salvie și alune prăjite este un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 434 calorii, 8g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nucșoară, parmezan, ravioli de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Tăiței de dovleac cu alune prăjite și salvie crocantă, Ravioli De Dovleac Cu Unt Brun Salvie, și Ravioli Umpluți Cu Dovleac Cu Unt Și Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți alunele pe o tavă de copt. Prăjiți alunele la cuptor până se rumenesc ușor și parfumat, aproximativ 5 până la 7 minute. Se lasă să se răcească complet. Se toacă grosolan alunele răcite și se lasă deoparte.
Într-o tigaie de 10 sau 12 inci cu laturi înalte, aduceți la fierbere 2 litri de apă sărată.
Adăugați uleiul vegetal pentru a preveni lipirea raviolilor unul de celălalt.
Adăugați ravioli și gătiți timp de 4 minute sau până când plutesc în vârf. Folosind o strecurătoare de păianjen, îndepărtați cu grijă ravioli pe un platou mare și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Într-o tigaie mică, topiți untul. Când untul sfârâie și începe să se rumenească, rupeți frunzele de salvie în tigaie și prăjiți aproximativ 20 de secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă nucșoară.
Se toarnă sosul de unt peste ravioli și se presară cu alune prăjite. Radeți prăjiturile amaretti peste vas și serviți imediat.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Numele Lui Renard Brut]()
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier