Ravioli de dovleac cu salvie și alune prăjite

Ravioli de dovleac cu salvie și alune prăjite
Ravioli de dovleac cu salvie și alune prăjite este un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 434 calorii, 8g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nucșoară, parmezan, ravioli de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Tăiței de dovleac cu alune prăjite și salvie crocantă, Ravioli De Dovleac Cu Unt Brun Salvie, și Ravioli Umpluți Cu Dovleac Cu Unt Și Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Întindeți alunele pe o tavă de copt. Prăjiți alunele la cuptor până se rumenesc ușor și parfumat, aproximativ 5 până la 7 minute. Se lasă să se răcească complet. Se toacă grosolan alunele răcite și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-o tigaie de 10 sau 12 inci cu laturi înalte, aduceți la fierbere 2 litri de apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați uleiul vegetal pentru a preveni lipirea raviolilor unul de celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
RavioliRavioli
6
Adăugați ravioli și gătiți timp de 4 minute sau până când plutesc în vârf. Folosind o strecurătoare de păianjen, îndepărtați cu grijă ravioli pe un platou mare și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Într-o tigaie mică, topiți untul. Când untul sfârâie și începe să se rumenească, rupeți frunzele de salvie în tigaie și prăjiți aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se ia de pe foc și se amestecă nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
9
Se toarnă sosul de unt peste ravioli și se presară cu alune prăjite. Radeți prăjiturile amaretti peste vas și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
RavioliRavioli
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Numele Lui Renard Brut
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista