Ravioli De Dovleac
Nevoie de o garnitură vegetariană? Ravioli de dovleac ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 281 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piure de dovleac, pastă de roșii, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ravioli de dovleac cu Pesto de semințe de dovleac, Ravioli De Dovleac, și Ravioli De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă brânza, dovleacul, 1/2 linguriță sare și nucșoara. Puneți umplutura deoparte.
Amestecați făina și 1/2 linguriță sare într-un castron mare; faceți o fântână în centrul făinii. Bateți pasta de roșii, uleiul și ouăle până se omogenizează bine și turnați în fântână în făină. Se amestecă cu o furculiță, aduceți treptat amestecul de făină în centrul arcului până când aluatul face o minge. Dacă aluatul este prea uscat, amestecați până la 2 linguri de apă.
Frământați ușor pe o suprafață acoperită cu pânză făinoasă, adăugând făină dacă aluatul este lipicios, până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească încă 5 minute. Împărțiți aluatul în 4 părți egale.
Rulați aluatul, câte o parte, într-un dreptunghi de aproximativ 12 x 10 inci. Păstrați restul de aluat acoperit în timp ce lucrați.
Aruncați 2 lingurițe de nivel umplând pe jumătate din dreptunghi, la aproximativ 1 1/2 inci distanță în 2 rânduri de câte 4 movile fiecare. Umeziți marginile aluatului și aluatul dintre rândurile de amestec de dovleac cu apă. Îndoiți cealaltă jumătate a aluatului peste amestecul de dovleac, apăsând aluatul în jos în jurul dovleacului.
Tăiați între rândurile de umplutură pentru a face ravioli; apăsați marginile împreună cu o furculiță sau tăiați cu o roată de patiserie. Sigilați bine marginile. Repetați cu aluatul rămas și umplutura de dovleac.
Puneți ravioli pe prosop.
Lăsați să stea, întorcându-se o dată, până se usucă, aproximativ 30 de minute.
Gatiti ravioli in 4 litri de apa clocotita cu sare pana se inmoaie; scurgeți cu grijă.