Ravioli de Crab în bulion de ghimbir

Ravioli de Crab în bulion de ghimbir
Rețeta Ravioli de Crab în bulion de ghimbir ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 89 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână Arpagic, Frunze de coriandru, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bulion Leeky Cu Ravioli, Ravioli de dovleac cu bulion, și Ravioli de mazăre verde în bulion de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, curățați scoicile, sarea de linguriță și albușul de ou până se formează o pastă asemănătoare cu mousse, aproximativ 1 minut. Refrigerați dacă nu utilizați immediately.In un bol mediu de amestecare, așezați crabul, ceapa verde, coriandrul și 1 lingură de ghimbir. Îndoiți ușor amestecul de scoici. Într-un castron mic amestecați întregul ou cu apa. Tapetați o foaie de copt cu pergament. Deschideți pachetul wonton și îndepărtați 24 de ambalaje așezându-le pe foaia de copt căptușită în 6 rânduri de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
CrabiCrabi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Dollop aproximativ o lingură rotunjită de umplutură pe centrul fiecăruia.
3
Scoateți încă 24 de wontoni din pachet și, lucrând rapid, periați ușor fiecare pe o parte cu spălarea ouălor. Apoi puneți wontonul, spălați oul în jos, petop de unul dintre ambalajele cu umplutură. Aliniați-le cât de bine puteți, apoi închideți bine, apăsând de-a lungul marginilor pentru a elibera orice aer prins. Continuați cu ambalajele rămase pentru a face 24 de ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Se toarnă bulionul de legume într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați restul de 2 linguri de ghimbir, aduceți la foc mic la foc mediu. Simmer aproximativ 15 minute. Se strecoară bulionul întorcându-l în cratița curată și se aduce înapoi la foc mic.Aduceți o oală mare cu apă la fiert, adăugați sarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați fâșiile de morcovi și blanch aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Îndepărtați cu o lingură cu fante și împărțiți-le uniform între 8 boluri de servire. Folosind aceeași oală cu apă clocotită, adăugați ravioli și gătiți până la translucid, aproximativ 3 minute. Nu le aglomerați, lucrați în loturi, dacă este necesar. Folosiți o lingură cu fante pentru a le muta în bolurile de servire (3 de persoană) pe măsură ce termină de gătit. Împărțiți fasolea edamame în mod egal între toate bolurile, apoi turnați aproximativ ceașcă de bulion cald în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
RavioliRavioli
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se ornează cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista