Ravioli de anghinare și fasole albă cu sos proaspăt de mazăre verde, piper Piquillo-gust de măsline negru și ricotta Salata

Ravioli de anghinare și fasole albă cu sos proaspăt de mazăre verde, piper Piquillo-gust de măsline negru și ricotta Salata
Ravioli de anghinare și fasole albă cu sos proaspăt de mazăre verde, piper Piquillo-gust de măsline negru și Ricotta Salata ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1444 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, cilantro, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată multicoloră de ardei și fasole cu Salatan Ricotta și ierburi, Ravioli cu brânză prăjită cu gust de ardei de roșii și baie de caper de anghinare, și Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negru și pătrunjel-ulei de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Adăugați anghinarea feliată și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
4
Adăugați fasolea și hreanul, amestecați pentru a combina și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
HreanHrean
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
5
Așezați o foaie de aluat de paste pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și distribuiți o porție de umplutură de dimensiunea unei lingurițe la cel puțin 2 centimetri distanță. Folosiți vârful degetului sau o perie pentru a umezi marginile foii de paste cu spălarea ouălor. Așezați cu grijă o a doua foaie de aluat de paste deasupra primei și apăsați cu vârful degetelor pentru a separa rândurile de umplutură. Repetați cu aluatul rămas. Cu un tăietor de ravioli sau o roată de patiserie, tăiați de-a lungul liniilor drepte ale verticalei și orizontale pentru a forma fiecare pătrat de ravioli. Apăsați marginile închise cu vârful degetelor pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
RavioliRavioli
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(Keebler)(Keebler)
6
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Aruncați cu grijă ravioli și gătiți timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Scurgeți și serviți imediat.
1
Puneți mazărea și stocul de legume într-o cratiță medie și gătiți până când mazărea este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Puneți amestecul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se strecoară înapoi în tigaie și se aduce la foc mic. Gatiti pana cand amestecul se ingroasa usor. Condimentează cu coriandru, coajă de lămâie, coriandru și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute
1
Așezați 5 ravioli în fiecare bol. Sos de mazăre verde peste ravioli, garnisiți cu ricotta salata și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
RavioliRavioli
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista