Ravioli Cu Unt Maro Cireș
Rețeta Ravioli cu unt brun cireș ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. O porție conține 607 calorii, 14g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,33 USD pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de migdale, sare kosher, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli de porumb dulce cu sos de busuioc cu unt brun și compot cald de roșii Cherry, Ravioli Cu Unt Brun, și Unt brun și Ravioli de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele ca pachet direcționează.
Se scurge și se întinde pe un platou de servire superficial. Cort cu folie pentru a se încălzi.
Între timp, topiți untul într-o cratiță medie la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când untul începe să devină maro mediu și miroase a nucă, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă cu grijă suc de lămâie și 1/2 linguriță. sare (se va umfla).
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri. untul brun într-un castron mic; păstrați cald.
Puneți cireșele în tigaie cu unt brun și gătiți la foc mediu, amestecând des, până când este fierbinte și pielea începe să se încrețească, aproximativ 7 minute.
Se toarnă cireșe peste pastele rezervate împreună cu jumătate din untul brun rezervat.
Se presară migdale și cimbru și se adaugă sare după gust.
Se servește cu untul rămas.