Ravioli Cu Unt Maro Cireș

Ravioli Cu Unt Maro Cireș
Rețeta Ravioli cu unt brun cireș ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. O porție conține 607 calorii, 14g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,33 USD pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de migdale, sare kosher, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli de porumb dulce cu sos de busuioc cu unt brun și compot cald de roșii Cherry, Ravioli Cu Unt Brun, și Unt brun și Ravioli de salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele ca pachet direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
2
Se scurge și se întinde pe un platou de servire superficial. Cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Între timp, topiți untul într-o cratiță medie la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când untul începe să devină maro mediu și miroase a nucă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se adaugă cu grijă suc de lămâie și 1/2 linguriță. sare (se va umfla).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SareSare
5
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri. untul brun într-un castron mic; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți cireșele în tigaie cu unt brun și gătiți la foc mediu, amestecând des, până când este fierbinte și pielea începe să se încrețească, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă cireșe peste pastele rezervate împreună cu jumătate din untul brun rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
UntUnt
PastePaste
8
Se presară migdale și cimbru și se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
CimbruCimbru
SareSare
9
Se servește cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista