Ravioli cu prosciutto
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă ravioli cu prosciutto. Această rețetă face 6 porții cu 662 de calorii , 29 g de proteine și 43 g de grăsime fiecare. Pentru 2,68 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați oregano, unt, brânză ricotta cu lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 72% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ravioli de dovlecei cu ulei de portocale și prosciutto , Ravioli de prosciutto și ciuperci cu sos de unt rumenit cu busuioc și Ravioli de prosciutto și ciuperci cu sos de unt rumenit cu busuioc .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Bateți ricotta, spanacul, prosciutto, gălbenușurile de ou, sare și piper într-un castron mediu pentru a omogeniza.
Puneți 1 lingură de umplutură de ricotta în centrul unui ambalaj wonton.
Ungeți ușor marginea ambalajului cu apă. Îndoiți ambalajul în jumătate, înglobând complet umplutura și formând un triunghi. Ciupiți marginile pentru a sigila.
Transferați ravioli pe foi de copt. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase. (Se poate pregăti cu până la 2 ore înainte; se acoperă și se pune la frigider.)
Topiți untul într-o tigaie mică, grea, la foc mediu.
Adăugați oregano și amestecați 1 minut. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.
Lucrând în loturi, gătiți ravioli într-o oală mare cu apă clocotită cu sare până când se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute per lot.
Transferați ravioli într-un castron mare, puțin adânc.
Se toarnă untul de oregano peste ravioli și se amestecă ușor pentru a se acoperi.
Presărați pecorino peste ravioli și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Cecchi Chianti Classico cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Cecchi Chianti Classico]()
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.