Ravioli cu mazăre, lăstari de mazăre și Pesto de mazăre mentolată

Ravioli cu mazăre, lăstari de mazăre și Pesto de mazăre mentolată
Ravioli cu mazăre, lăstari de mazăre și Pesto de mazăre mentolată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 817 calorii, 39G de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $19.29 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ravioli de brânză, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tăiței soba cu zahăr și morcovi, Mazăre Cu Mentă, și Salată Rece De Mazăre.

Instrucțiuni

1
Rotiți usturoiul într-un robot de bucătărie pentru a toca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Se adaugă brânza și se învârte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Adăugați 2 căni de lăstari de mazăre, menta și uleiul; pulsează până se curăță grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Răzuiți într-un castron mic și apăsați folie de plastic împotriva pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Gatiti ravioli ca pachetul direcționează, adăugând mazăre snap în ultimele 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
RavioliRavioli
6
Scurgere; reveniți la oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Bateți pesto, apoi aruncați ușor trei sferturi din el cu paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Adăugați lăstarii de mazăre rămași și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
9
Serviți imediat, cu pesto rămas dacă doriți (sau salvați-l pentru un sandviș).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10
* Găsiți pe piețele fermierilor sau pe piețele asiatice.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista