Ravioli cu brânză afumată

Ravioli cu brânză afumată
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia de rețete, ravioli cu brânză afumată ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine, 37 g de grăsimi și un total de 669 de calorii. Pentru 2,46 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ravioli cu brânză, pătrunjel, brânză gouda și jumătate și jumătate de smântână. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36%. Rețete similare sunt Turkey Smoked Sausage and Ravioli Coace, 3 Cheese Ravioli și Four-Cheese Ravioli.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere la foc mare; se amestecă ravioli congelați și se pune la fiert. Gătiți neacoperit, amestecând din când în când, până când ravioli plutesc până la vârf și umplutura este fierbinte, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Catei De Usturoi, Tocati, OptionalCatei De Usturoi, Tocati, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
2
Scurgere.
3
Între timp, aduceți jumătatea și jumătate la fiert într-o cratiță la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
4
Se amestecă brânza Gouda până se topește; se asezoneaza cu patrunjel si piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GoudaGouda
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Mazăre DecongelatăMazăre Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Drojdie Uscată Cu Creștere RapidăDrojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
5
Se toarnă sosul peste ravioli fierte pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Spălate și Tocate într-un Robot De Bucătărie (vezi Mai Jos)Spălate și Tocate într-un Robot De Bucătărie (vezi Mai Jos)

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Ravioli cu brânză funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista