Ravioli consistente de vita

Ravioli consistente de vita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Hearty Beef Ravioli. Acest fel principal are 242 de calorii, 17 g de proteine și 9 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar, roșii conservate, carne de vită foarte slabă și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 45%. Rețete similare sunt Ragu de Vită cu Ravioli, Ravioli de Vită Bacon și Ravioli de Vită Bacon.

Instrucțiuni

1
Gătiți ravioli conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
2
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți carnea de vită și ardeiul la foc mediu 4-6 minute sau până când carnea nu mai este roz și ardeiul este fraged, despărțind carnea de vită în firimituri. Se amestecă roșiile, sosul de roșii și condimentele pentru taco. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, 5-7 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scurgeți ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
4
Se serveste cu sos; se presară cu brânză și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Ravioli de vită pot fi combinați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Raventos i Blanc de la Finca Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Vinul spumant De la Finca este produs cu struguri din cele mai vechi vițe de vie din Raventos i Blanc, plantați folosind sistemul de gobele în 1964 în Vinya dels Fòssils. Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, podgoria Vinya dels Fòssils are soluri marine cu un înalt. conținut de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista