Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze

Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Ratatouille Tian din 'cartea de bucate a pieței franceze. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 200 de calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați un amestec de cimbru, ceapă fiecare), frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze, Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze, și Tartă de Socca cu dovlecei și caise din ' cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o oră înainte de a planifica să gătiți, sareți vinetele pentru a îndepărta orice urmă de amărăciune: folosind un feliator de mandolină sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați vinetele transversal în runde de 1/8 inch (3 mm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Puneți-le într-o strecurătoare, presărați cu 1 linguriță de sare și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Lăsați să se odihnească timp de 1 oră pentru a permite extragerea unei părți din umiditate din felii. Se usucă cu un prosop de bucătărie curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Se transferă într-un castron și se presară cu 1 linguriță de herbes de Provence.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Tăiați dovleceii și roșiile transversal în runde de 1/8 inch (3 mm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
6
Așezați în două boluri separate și presărați fiecare cu 1/2 linguriță de sare și 1 linguriță de herbes de Provence.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F (175 buc.c).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Ungeți ușor un vas de copt din sticlă sau ceramică de 8 cm de 10 inci (20 cm 25 cm). Împrăștiați ceapa feliată uniform pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Se presară cu 1/4 linguriță de sare și o notă de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Aranjați un rând de felii de roșii suprapuse de-a lungul unei părți a vasului. Împachetați-le strâns, astfel încât să fie aproape în poziție verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
11
Se presară cu puțină salvie și usturoi. Urmați cu un rând de felii de vinete suprapuse și apoi un rând de felii de dovlecei, stropind fiecare cu puțină salvie și usturoi pe măsură ce mergeți. Repetați modelul până când ați umplut vasul și ați consumat toate legumele, ambalând rândurile de legume împreună foarte strâns. Dacă aveți legume rămase la sfârșit, strecurați-le printre colegii lor pentru a concretiza rândurile care par să aibă nevoie de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
12
Stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline, acoperiți ușor cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Creșteți temperatura cuptorului la 425 F (220 C) și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți folia și coaceți până când legumele sunt fragede și vârfurile feliilor de legume se rumenesc atrăgător, aproximativ încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
15
Se servește fierbinte, la temperatura camerei sau răcit.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista