Ratatouille pentru congelator
Ratatouille pentru congelator este o rețetă mediteraneană care servește 10. O porție conține 294 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 206 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită roșii cherry, coriandru, lingură de suc de lămâie și pudră ușoară de ardei iute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 99%. Rețete similare sunt Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Împrăștiați ceapa într-o formă de prăjire, condimentați și prăjiți timp de 25 de minute, amestecând ocazional, până se carbonizează și se înmoaie. Repetați cu ardeii timp de 20 de minute, apoi dovlecelul timp de doar 15 minute.
Încălziți o tigaie antiaderentă. Feliați vinetele în rondele groase de 2-3 cm și aranjați-le în tigaie (tăiați doar ceea ce puteți încăpea în tigaie la un moment dat gătirea feliilor proaspăt tăiate în loturi ar trebui să le împiedice să se rumenească). Gatiti la foc mare pana se carbonizeaza pe ambele parti, apoi scoateti-l pe o farfurie rezistenta la cuptorul cu microunde. Repetați în loturi până când toate sunt frumos crocante și rumenite. Acoperiți farfuria cu folie alimentară, introduceți câteva găuri, apoi puneți vinetele la microunde la înălțime timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie. Poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi. Împărțiți feliile sau tăiați-le în bucăți. (Pentru că prăjiți fără ulei, vor arde înainte de a fi gătite, așa că finisarea într-un cuptor cu microunde este ideală. Dacă nu aveți unul, adăugați doar la sos pentru ultimele 10-15 minute de fierbere, dar se pot despărți puțin.)
În timp ce prăjiți legumele, puneți usturoiul în tigaia antiaderentă sau într-o tigaie mare cu un pahar mic de apă. Fierbeti pana cand apa este aproape plecat, apoi vârful în cireșe și roșii tocate, zahăr, oțet și o mulțime de condimente. Se fierbe timp de 20 de minute până se îngroașă și se îngroașă. Gustați pentru condimente, apoi opriți și combinați cu legumele. Se răcește, se împarte în 10 porții și se îngheață.
Pentru a servi ca legume grecești coaceți cu feta (servește 1, Pregătiți 10 minute, gătiți 15 minute): amestecați ierburile prin 1 porție ratatouille dezghețată și vârful într-un vas mic.
Se presara cu pesmet, apoi se adaugă feta cu un vârf de cuțit mai multe ierburi.
Coaceți la 200C / 180C ventilator / gaz 6 timp de 15 minute dacă este dezghețat sau 25-30 de minute de la congelat. Aruncați frunzele de bijuterie pentru bebeluși cu ceapă de primăvară, castraveți și suc de lămâie.
Se servește cu coacerea. Per porție: 236 kcals, proteine 13g, carbohidrați 34G, grăsimi 5G, grăsimi sat 3G, fibre 10g, zahăr 20g, sare 1,0 g
Coaceți cartoful în cuptor.
Adăugați câteva linguri de apă într-o tigaie cu semințe de chimen și pudră de ardei iute. Fierbeți și chiar înainte ca apa să se evapore, amestecați 1 porție de ratatouille dezghețată.
Se încălzește, apoi se amestecă coriandrul. Înjumătățiți cartoful, acoperiți cu ardei iute vegetal și iaurt grecesc.
Se servește cu frunze de rachetă îmbrăcate cu suc de lămâie. Per porție: 270kcals, proteine 14G, carbohidrați 50g, grăsimi 3G, grăsimi sat 0g, fibre 12G, zahăr 20g, sare 0,4 g
Pentru a servi ca ardei umpluți cu brânză (servește 2, Pregătiți 15 minute, gătiți 20 de minute): înjumătățiți ardeii pe tulpini și răzuiți orice semințe. Împărțiți 1 porție de ratatouille dezghețată între jumătățile de ardei. Radeți peste cheddar, apoi coaceți timp de 15-20 de minute la ventilator/gaz 200C/180C
Se servește cu broccoli și spanac aruncat cu oțet balsamic. Per porție: 173 kcals, proteine 12g, carbohidrați 21g, grăsimi 4G, grăsimi sat 2G, fibre 10g, zahăr 20g, sare 0,4 g