Ratatouille pentru congelator

Ratatouille pentru congelator
Ratatouille pentru congelator este o rețetă mediteraneană care servește 10. O porție conține 294 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 206 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită roșii cherry, coriandru, lingură de suc de lămâie și pudră ușoară de ardei iute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 99%. Rețete similare sunt Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Împrăștiați ceapa într-o formă de prăjire, condimentați și prăjiți timp de 25 de minute, amestecând ocazional, până se carbonizează și se înmoaie. Repetați cu ardeii timp de 20 de minute, apoi dovlecelul timp de doar 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Încălziți o tigaie antiaderentă. Feliați vinetele în rondele groase de 2-3 cm și aranjați-le în tigaie (tăiați doar ceea ce puteți încăpea în tigaie la un moment dat gătirea feliilor proaspăt tăiate în loturi ar trebui să le împiedice să se rumenească). Gatiti la foc mare pana se carbonizeaza pe ambele parti, apoi scoateti-l pe o farfurie rezistenta la cuptorul cu microunde. Repetați în loturi până când toate sunt frumos crocante și rumenite. Acoperiți farfuria cu folie alimentară, introduceți câteva găuri, apoi puneți vinetele la microunde la înălțime timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie. Poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi. Împărțiți feliile sau tăiați-le în bucăți. (Pentru că prăjiți fără ulei, vor arde înainte de a fi gătite, așa că finisarea într-un cuptor cu microunde este ideală. Dacă nu aveți unul, adăugați doar la sos pentru ultimele 10-15 minute de fierbere, dar se pot despărți puțin.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
4
În timp ce prăjiți legumele, puneți usturoiul în tigaia antiaderentă sau într-o tigaie mare cu un pahar mic de apă. Fierbeti pana cand apa este aproape plecat, apoi vârful în cireșe și roșii tocate, zahăr, oțet și o mulțime de condimente. Se fierbe timp de 20 de minute până se îngroașă și se îngroașă. Gustați pentru condimente, apoi opriți și combinați cu legumele. Se răcește, se împarte în 10 porții și se îngheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Pentru a servi ca legume grecești coaceți cu feta (servește 1, Pregătiți 10 minute, gătiți 15 minute): amestecați ierburile prin 1 porție ratatouille dezghețată și vârful într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se presara cu pesmet, apoi se adaugă feta cu un vârf de cuțit mai multe ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
7
Coaceți la 200C / 180C ventilator / gaz 6 timp de 15 minute dacă este dezghețat sau 25-30 de minute de la congelat. Aruncați frunzele de bijuterie pentru bebeluși cu ceapă de primăvară, castraveți și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se servește cu coacerea. Per porție: 236 kcals, proteine 13g, carbohidrați 34G, grăsimi 5G, grăsimi sat 3G, fibre 10g, zahăr 20g, sare 1,0 g
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Coaceți cartoful în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați câteva linguri de apă într-o tigaie cu semințe de chimen și pudră de ardei iute. Fierbeți și chiar înainte ca apa să se evapore, amestecați 1 porție de ratatouille dezghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se încălzește, apoi se amestecă coriandrul. Înjumătățiți cartoful, acoperiți cu ardei iute vegetal și iaurt grecesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Se servește cu frunze de rachetă îmbrăcate cu suc de lămâie. Per porție: 270kcals, proteine 14G, carbohidrați 50g, grăsimi 3G, grăsimi sat 0g, fibre 12G, zahăr 20g, sare 0,4 g
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Pentru a servi ca ardei umpluți cu brânză (servește 2, Pregătiți 15 minute, gătiți 20 de minute): înjumătățiți ardeii pe tulpini și răzuiți orice semințe. Împărțiți 1 porție de ratatouille dezghețată între jumătățile de ardei. Radeți peste cheddar, apoi coaceți timp de 15-20 de minute la ventilator/gaz 200C/180C
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se servește cu broccoli și spanac aruncat cu oțet balsamic. Per porție: 173 kcals, proteine 12g, carbohidrați 21g, grăsimi 4G, grăsimi sat 2G, fibre 10g, zahăr 20g, sare 0,4 g
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Ingrediente

250pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapa rosie, taiata in bucati de 3cmceapa rosie, taiata in bucati de 3cm250pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapă albă, tăiată în bucăți de 3 cmceapă albă, tăiată în bucăți de 3 cm600pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOardei roșu și galben - după desemănarea și îndepărtarea tulpinilor, tăiați în bucățiardei roșu și galben - după desemănarea și îndepărtarea tulpinilor, tăiați în bucăți1kgdovlecel, tăiat în bucăți de 3 cmdovlecel, tăiat în bucăți de 3 cm1kgvinetevinete20pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcățel de usturoi, zdrobitcățel de usturoi, zdrobit800pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșie verde zebra, feliată subțireroșie verde zebra, feliată subțire3x 400g conserve roșii tocatex 400g conserve roșii tocate11 lingură de oregano uscatfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1Oreos dublu umplutcimbru uscat sau oregano, plus un vârf în pluscimbru uscat sau oregano, plus un vârf în plus11 lingură de oregano uscatbreadcrumb din făină integralăbreadcrumb din făină integrală25pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObrânză feta ușoarăbrânză feta ușoară30pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOFrunze de salată mică bijuterieFrunze de salată mică bijuterie25pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapă de primăvară feliatăceapă de primăvară feliată50pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcastravete feliatecastravete feliate11 lingură de oregano uscatpentru ungerea insertuluipentru ungerea insertului1micicartofi de copt cântărind 100gcartofi de copt cântărind 100g1Oreos dublu umplutsemințe de chimensemințe de chimen1Oreos dublu umplutpulbere ușoară de ardei iutepulbere ușoară de ardei iute22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycoriandru tocatcoriandru tocat25pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOiaurt grecesc fără grăsimiiaurt grecesc fără grăsimi10pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfrunze de rachetăfrunze de rachetă2smallsardei de orice culoareardei de orice culoare25pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmai ușoare mature cheddarmai ușoare mature cheddar200pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObroccoli gătitbroccoli gătit20pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOBrânză feta mărunțităBrânză feta mărunțită1Oreos dublu umplutpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Revista