Ratatouille cu legume prăjite
Ratatouille cu legume prăjite ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 333 de calorii . Această rețetă servește 4 și costă 99 de cenți per porție. 88 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 50 de minute . Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Mergeți la magazin și cumpărați vinete, ciuperci, sos vegetarian și savuros inteligent și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 54% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ratatouille friptă gratinată , Ratatouille la cuptor și Ratatouille cremoasă peste Penne .
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 400 de grade F.
Puneți vinetele, dovleceii și ciupercile pe o tavă de copt cu margine.
Adăugați uleiul de măsline și amestecați pentru a se acoperi.
Se prăjește timp de 25 de minute sau până când legumele se rumenesc ușor, amestecând din când în când.
Scoateți foaia de copt din cuptor.
Se toarnă sosul peste legume și se amestecă pentru a se acoperi.