Ratatouille
Ratatouille ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.19 pe portie. O porție conține 187 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 36 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de usturoi, vinete, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 95%. Rețete similare includ Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare și largă cu ulei de măsline.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper roșu zdrobit și se aduce tigaia la foc mediu. Gatiti ceapa pana cand sunt moi si foarte aromate, dar nu au culoare, 7-8 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați roșiile, 1/2 cană de apă, pachetul de cimbru și condimentați cu sare. Gatiti rosiile pana devin foarte pulpoase si s-au despartit, 15-20 de minute.
Adăugați ardeii și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați vinetele, dovleceii de vară și dovleceii, condimentați cu sare și gătiți până când dovleceii sunt moi, 15 până la 20 de minute.
Amestecați busuiocul și gustați pentru a vă asigura că condimentul este corect.
Se servește cald sau la temperatura camerei.