Ratatouille ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille.
Instrucțiuni
1
Tăiați un X în partea de jos a fiecărei roșii cu un cuțit ascuțit și blanch împreună într-o oală de 4 litri de apă clocotită 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați roșiile cu o lingură cu fante pe o tăietură și, atunci când este suficient de rece pentru a le manipula, îndepărtați pielea, începând de la capătul marcat, cu cuțitul de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Lingura Cu Fante
Cuțit
3
Tăiați grosolan roșiile și transferați-le într-o oală grea de 5 litri cu usturoi, pătrunjel, busuioc și 1/3 cană de ulei. Se fierbe la foc mic, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când roșiile se descompun și sosul se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pătrunjel
Usturoi
Busuioc
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
În timp ce sosul fierbe, aruncați vinetele cu 1/2 linguriță de sare într-o strecurătoare mare și lăsați să stea în chiuvetă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Între timp, gătiți ceapa în 3 linguri de ulei cu 1/4 linguriță de sare într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați ceapa cu o lingură pliată într-un castron mare, apoi adăugați 3 linguri de ulei în tigaie și gătiți ardeii grași cu 1/4 linguriță sare la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
Bol
7
Transferați ardeii cu lingura cu fante în castron cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
8
Adăugați 3 linguri de ulei în tigaie și gătiți dovleceii cu 1/4 linguriță de sare la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați dovleceii cu lingura cu fante în castron cu alte legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
10
În timp ce dovleceii gătesc, uscați vinetele cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
11
Adăugați uleiul rămas (aproximativ 1/4 cană) în tigaie și gătiți vinetele la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 10 până la12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați legumele, restul de linguriță de sare și piperul negru în sosul de roșii și fierbeți, acoperite, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 1 oră. Se răcește, neacoperit și se servește cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Sos De Roșii
Legume
Sare
1
* Tocană poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei sau reîncălziți înainte de servire.