Rasam cu frunze de ghimbir și Curry

Rasam cu frunze de ghimbir și Curry
Rețeta de ghimbir și frunze de Curry Rasam este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 368 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ulei vegetal, pastă de tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Milagu Rasam-piper Rasam / rapid Sud indian Rasam s, Cum se face Horsegram rasam / Kollu Rasam / Kulith Rasam, și rasam fără pulbere rasam, cum se face rasam / rasam s.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea, 4 căni de apă, turmeric și sare într-o oală mare și gătiți la foc mediu-mare până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute, îndepărtând frecvent orice spumă cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
LinteLinte
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Într-o oală cu fund greu, încălziți uleiul la foc mediu și adăugați frunzele de curry, amestecând până când sunt foarte parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scoateți 4 frunze și rezervați pentru garnitură. La ulei, adăugați semințele de muștar, asafetida, ghimbirul și roșia și gătiți până când Roșia începe să se usuce, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
AsafoetidaAsafoetida
GhimbirGhimbir
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați lintea, 2 1/4 căni de apă, laptele de cocos, tamarindul și piperul negru și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Lapte De CocosLapte De Cocos
TamarindTamarind
LinteLinte
ApăApă
5
Se condimentează cu sare și se servește fierbinte, garnisit cu frunzele de curry prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
SareSare
6
De la arome mai întâi: călătoria culinară a unui bucătar Indian de Vikas Khanna. Retete copyright pentru anul 2011 de Vikas Khanna; fotografie pentru anul 2011 Vikas Khanna, Andrew Blackmore-Dobbyn, și Ronnie Bhardwaj. Publicat de Lake Isle Press.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V rezerva fermecător Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista