Rasam cu frunze de ghimbir și Curry
Rețeta de ghimbir și frunze de Curry Rasam este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 368 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ulei vegetal, pastă de tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Milagu Rasam-piper Rasam / rapid Sud indian Rasam s, Cum se face Horsegram rasam / Kollu Rasam / Kulith Rasam, și rasam fără pulbere rasam, cum se face rasam / rasam s.
Instrucțiuni
Așezați lintea, 4 căni de apă, turmeric și sare într-o oală mare și gătiți la foc mediu-mare până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute, îndepărtând frecvent orice spumă cu o lingură.
Într-o oală cu fund greu, încălziți uleiul la foc mediu și adăugați frunzele de curry, amestecând până când sunt foarte parfumate, aproximativ 1 minut.
Scoateți 4 frunze și rezervați pentru garnitură. La ulei, adăugați semințele de muștar, asafetida, ghimbirul și roșia și gătiți până când Roșia începe să se usuce, aproximativ 3 minute.
Adăugați lintea, 2 1/4 căni de apă, laptele de cocos, tamarindul și piperul negru și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți încă 3 minute.
Se condimentează cu sare și se servește fierbinte, garnisit cu frunzele de curry prăjite.
De la arome mai întâi: călătoria culinară a unui bucătar Indian de Vikas Khanna. Retete copyright pentru anul 2011 de Vikas Khanna; fotografie pentru anul 2011 Vikas Khanna, Andrew Blackmore-Dobbyn, și Ronnie Bhardwaj. Publicat de Lake Isle Press.