Ranch Bison Burger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ranch Bison Burger. O porție conține 543 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pepper, jalapeincloro chile, lowfat sharp cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Burger De Bizon Cu Ciuperci Și Ceapă, Green Chile Bison Burger, și Burger De Bizon În Stil California pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați 2 uncii de cheddar în zaruri de 1/4 inch; grătar rămânând 2 uncii de cheddar. Într-un castron, combinați Cheddar tăiat cubulețe, bizon,jalapeinculo, coajă, pudră de chili, sare și piper. Formați bisonamestec în patru torturi groase de 3/4 inci. Înveliți un grătar sau o tigaie pentru grătar cu spray de gătit; se încălzește la căldură medie-mare. Gatiti chiftelele 5 minute; răsturnați și acoperiți fiecare cu 1/4 din cheddar ras; grătiți până când temperatura internăajunge la 160 buc.F, aproximativ 5 minute.
Așezați un pattype fundul fiecărei role.
Se ornează cu zestși ceapă, salată verde, jalape murat și sos de fermă, dacă se dorește. Topcu cealaltă jumătate de rulou.
* Nu pot găsi bizoni la supermarket? Încercați Tony Little Body by Bison, disponibil la HSN.com.