Ramen cu chiftele de porc

Ramen cu chiftele de porc
Nevoie de un fel principal fără lactate? Ramenul cu chiftele de porc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 629 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Un amestec de roșii conservate, ou, tăiței ramen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Ramen Tonkotsu), Carne de porc Ramen ' n ' Peppers, și Boluri De Ramen De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți o foaie de copt cu ulei vegetal. Aruncați usturoiul, ghimbirul și căpșunile prin tubul de alimentare al unui robot de bucătărie cu motorul pornit și pulsați până la tocat; transferați jumătate din amestec într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați panko, 1 lingură sos de soia, 1/2 linguriță zahăr și oul la procesor; puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați carnea de porc; puls până când doar combinate. Formați în 20 de bile mici și aranjați pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți până la fermitate, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Între timp, adăugați 2 linguri de ulei vegetal în oală cu amestecul de usturoi. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Adăugați roșiile, restul de 2 linguri de sos de soia și 1/2 linguriță de zahăr. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa, 5 minute. Se amestecă 1 1/2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
8
Adăugați chiftelele și reduceți focul la mediu scăzut; se fierbe până se fierbe, încă 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
9
Înmuiați ramenul în apă fierbinte până la moale, 4 până la 5 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
10
Adăugați în oală și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
11
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc

Tăiței Ramen funcționează foarte bine cu Riesling, Sake și Sauvignon Blanc. Sak7 este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncare japoneză. Dacă doriți să rămânem la vin de struguri, deși, s-ar putea opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista