Rajun Cajun Crab Dip
Rețeta Rajun Cajun Crab Dip poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Pentru 63 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție conține 162 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Cajun. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână carne de crab, frișcă grea, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Inele De Ceapă Rajun ' Cajun, Cajun Fierbinte Crab Dip, și Prăjituri De Crab Cajun.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, usturoiul, smântâna, 1 linguriță de condimente cu fructe de mare, hrean și sos Worcestershire. Amestecați ușor crabul și jumătate din ceapa verde.
Transferați într-un vas de copt uns cu 2 căni.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 23-27 minute sau până când marginile sunt bulbucate.
Se presară cu brânză Monterey Jack și condimente de fructe de mare rămase.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Se presară cu ceapa verde rămasă.
Se servește cald cu biscuiți.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Crabul poate fi asociat cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Un vin pe care l-ați putea încerca este Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay]()
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu tonuri de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "charry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin luxos texturat, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.