Raita lui Jim
Raitanul lui Jim este un fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, semințe de chimen, iaurt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt palak raitan sau raita ușoară cu spanac / raita s, burhani raita , cum se face burhani raita / boorani raita, și ceapa raita, cum se face ceapa raita / pyaaz Ka raita.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.