Ragu de homar și Shiitake cu piure de rădăcină de țelină
Nevoie de o curs principal fără gluten? Ragu de homar și Shiitake cu piure de rădăcină de țelină ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 577 calorii, 35g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.19 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de salvie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Rădăcină De Țelină, Piure De Rădăcină De Țelină, și Piure De Rădăcină De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați cu grijă Madeira și deglazați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Madeira
2
Adăugați bulion de homar, salvie și roșii; reduceți focul la foc mic și gătiți până se îngroașă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Homar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Adăugați pete și unt; gatiti, amestecand, pana se topeste untul.
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.