Ragout de vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 298 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, bulion de vită fără sare, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Ragout De Vițel, Ragout De Anghinare De Vițel, și Carne de vită și roșii Rago Inktt cu cartofi, scorțișoară și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din vițel; tăiați vițelul în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Combinați făina și piperul într-un vas superficial; vițel de dragare în amestec de făină. Înveliți o tigaie antiaderentă medie cu spray de gătit; adăugați 1/2 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
4
Adăugați vițel; gatiti pana se rumeneste pe toate partile, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați bulion de vită și vermut în tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați vițel, praz și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit; adăugați restul de 1/2 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
10
Adăugați ciuperci; sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
11
Adăugați pătrunjel, măsline și sare; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De Porumb
(fie Fie Obișnuit)
12
Adăugați amestecul de ciuperci la vițel; gătiți, acoperit, 15 minute sau până când vițelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)