Rafturi Pentru Copii

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Rafturile din spate pentru bebeluși ar putea fi o rețetă super de încercat. Pentru $ 3.99 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1208 calorii, 76g de proteine, și 82G de grăsime. Această rețetă servește 3. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, muștar, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Rafturi Pentru Copii, Cele Mai Bune Coaste Pentru Copii, și Cele Mai Bune Coaste Pentru Copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați rafturile de coaste în jumătate în cruce. Frecați coastele, acordând o atenție deosebită părții cărnoase, cu 1/2 cană de sos.
Așezați bucățile de coaste cu carnea în jos într-un vas de copt de 11 pe 13 inci. Piesele se vor suprapune ușor.
Acoperiți vasul bine cu folie de aluminiu și coaceți până când carnea începe să se îndepărteze de capetele oaselor și coastele sunt doar fragede, aproximativ 1 oră.
* Nota bucătarului: puteți coace coastele cu până la o zi înainte și le puteți păstra la frigider. Aduceți coastele refrigerate la temperatura camerei cu aproximativ 1 oră înainte de a le grăti.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu-mare.
Grătați coastele, periați-le cu aproximativ jumătate din sosul rămas, până când sunt crocante și încălzite, aproximativ 10 minute. Mutați coastele în timp ce se prăjesc; zahărul din sosul de grătar le ușurează arderea.
Lăsați coastele să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de a le tăia în bucăți de 1 sau 2 oase. Puneți restul de sos pentru scufundare sau periați-l peste coaste.
Se amestecă toate ingredientele împreună într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Sosul se va păstra la frigider, acoperit, până la 2 săptămâni.