Raft de miel cu sos de prune de măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Raftul de miel cu sos de Prune de măsline. Această rețetă servește 2. O porție conține 1922 calorii, 96G de proteine, și 155g de grăsime. Pentru $ 8.81 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, măsline picholine—fără sâmburi, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Raft De Miel Cu Ierburi Și Crustă De Măsline, Raft De Miel Cu Ierburi Și Crustă De Măsline, și Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei până la sclipire. Condimentează mielul cu sare și piper.
Adăugați mielul în tigaie, cu grăsimea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc bogat, aproximativ 3 minute. Întoarceți grăsimea de miel în sus și gătiți timp de 2 minute mai mult.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți raftul timp de aproximativ 20 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 125 pentru mediu-rar.
Transferați mielul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Aruncați grăsimea din tigaie.
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei și usturoiul și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă vinul, prunele și măslinele și se fierbe la foc moderat până se reduce ușor, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulionul și rozmarinul și fierbeți timp de 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și rotiți în unt, câte 1 lingură pe rând. Condimentează sosul cu sare și piper.
Tăiați mielul în cotlete și aranjați pe farfurii încălzite. Puneți sosul peste miel și serviți.