Raft de miel cu sos de cireșe-Port

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Rack de miel cu sos de cireșe-Port ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 678 calorii, 24g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 5,07 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți vin de port, ulei de măsline, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până cireșe ai putea urma acest curs principal cu Clafoutis cu vișine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlete de miel la grătar cu sos de vișine, Cotlete de miel cu crustă de fistic cu sos de port de cireșe, și Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) cu sos de cireșe Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Presărați mielul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați mielul și rumeniți pe toate părțile (aproximativ 5 minute).
Scoateți din căldură; puneți tava în cuptor.
Coaceți mielul la 450 timp de 12 minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Transferați mielul într-un platou de servire. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Așezați tigaia la foc mediu.
Adăugați vin, oțet și bulion; gătiți până când lichidul este redus la aproximativ 2/3 cană, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați cireșe și jeleu; se fierbe 1 minut. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și cimbru.