Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Rack de miel cu sos de cireșe-Port ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 678 calorii, 24g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 5,07 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți vin de port, ulei de măsline, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până cireșe ai putea urma acest curs principal cu Clafoutis cu vișine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlete de miel la grătar cu sos de vișine, Cotlete de miel cu crustă de fistic cu sos de port de cireșe, și Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) cu sos de cireșe Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Presărați mielul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați mielul și rumeniți pe toate părțile (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
5
Scoateți din căldură; puneți tava în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți mielul la 450 timp de 12 minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Transferați mielul într-un platou de servire. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
8
Așezați tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați vin, oțet și bulion; gătiți până când lichidul este redus la aproximativ 2/3 cană, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați cireșe și jeleu; se fierbe 1 minut. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Tăiați mielul în cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
12
Serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe