Raft de miel cu crustă de ierburi

Raft de miel cu crustă de ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un raft de miel cu crustă de plante. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 761 calorii. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați miel franțuzesc, sare, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Raft de miel cu crustă de ierburi, Raft de miel cu crustă de ierburi, și Raft de miel cu crustă de ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375. Într-un vas superficial, combinați pesmet, pătrunjel, cimbru și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați ulei și aruncați; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
3
Presărați mielul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, carne brună pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Ungeți muștarul deasupra cărnii, apoi rulați în amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Așezați rafturile într-o tavă de copt superficială una lângă alta, cu oase întrețesute sprijinite una de cealaltă.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Coaceți 30-40 de minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista