Raft crocant de miel cu miere și Mascarpone

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un raft crocant de miel cu miere și Mascarpone. O porție conține 403 calorii, 22g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ierburi de provence, ulei de măsline, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ierburi ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Rack de miel cu o crustă de miere-alune, Miere și lămâie Rack glazurate de miel, și Rack de miel cu glazură de Ancho-miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Stropiți uleiul de măsline pe ambele părți ale mielului. Condimentează cu sare, piper și ierburi de Provence. Gratiți mielul timp de 5 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Așezați mielul într-o tigaie de prăjire superficială sau o foaie de copt și prăjiți timp de 25 de minute pentru mediu-rare. Lăsați mielul să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Pentru sos: într-un castron mic, combinați creme fraiche, miere, chimen și mentă.
Adăugați brânza mascarpone și amestecați până se combină. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Tăiați mielul între oase în cotlete individuale și serviți cu sosul.