R. B. carnea giroscopică a lui Miller
Carnea Gyro a lui R. B. Miller ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 250 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, mandrină de vită măcinată, maghiran măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Gyro Carne, Seitan Gyro Carne, și Carne Gyro cu sos Tzatziki.
Instrucțiuni
Se macină mandrina măcinată și cuburile de miel prin placa grosieră a unei mașini de tocat carne de două ori pentru a se amesteca bine.
Puneți ceapa, usturoiul, maghiranul, rozmarinul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate fin.
Amestecați împreună amestecul de carne măcinată și ceapă într-un bol. Regrind printr-o placă fină, și ambalaj amestecul într-o tigaie pâine 3x7 inch. Înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Scoateți și aruncați folia de plastic din tigaia pentru pâine și coaceți carnea giroscopică în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă atinge 140 grade F (60 grade C), aproximativ 1 oră.
Scurgeți tot lichidul care s-a acumulat în tigaie, apoi scoateți pâinea din tigaie.
Așezați carnea pe un raft așezat deasupra unui vas de copt pentru a prinde picăturile și continuați să coaceți până când temperatura internă atinge 165 grade F (75 grade C), cu 15 până la 30 de minute mai mult.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere. Pâinea finită trebuie să fie fermă și oarecum uscată.