Quorn și curry de năut
Rețeta cvornul și Curry-ul de năut este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 170 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, semințe de chimen, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Simplu Quorn, pean și curry de cartofi, Plăcintă de cabană cu carne tocată, și Ardei iute (vegetarian).
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare. Gatiti Quornul in ulei pana se rumeneste. Pune deoparte.
Folosind aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei rămas la foc mediu. Gatiti ceapa, usturoiul, semintele de chimen si semintele de mustar in ulei timp de 3 pana la 5 minute sau pana cand ceapa este moale.
Se condimentează cu turmeric măcinat, chimen și coriandru, pudră de chili și sare.
Se amestecă în piure de roșii, apoi se amestecă Quorn, naut, roșii tăiate cubulețe și bulion de legume. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe timp de 20 până la 25 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în garam masala.