Quinoa și Risotto de ceapă cu CR Aproxume FRA și alune de pădure

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că dați Quinoan și risotto de ceapă cu CR cca fra FRA și alune o încercare. Această rețetă servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 207 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți alune, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Midii cu ceapa rosie, cidru & CR aproxme fra aprox. che, Tacos Rib-eye cu gem de ceapă și hrean Cr Aproxme fra Buckroche, și Caramelizat-ceapa Flatbreads cu CR Aproximme fra Aproxormche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți quinoa într-o sită fină; așezați sita într-un castron mare. Acoperiți quinoa cu apă. Folosind mâinile, frecați boabele împreună timp de 30 de secunde; clătiți și scurgeți. Repetați procedura de două ori.
Combinați 6 căni de apă, sare, cimbru și frunze de dafin într-o cratiță mare; aduceți la foc mic la foc mediu. Acoperiți și gătiți 5 minute; aruncați cimbru și frunze de dafin. Păstrați cald la foc mic.
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 10 minute, amestecând frecvent.
Adăugați quinoa; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Adăugați apă caldă condimentată, 1/2 cană odată, amestecând frecvent până când fiecare porție de apă caldă condimentată este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 30 de minute în total). Se amestecă oțetul. Lingura 2/3 cana risotto în fiecare din 6 boluri mici sau plăci; top fiecare portie cu 1 1/2 lingurite crme frache.
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe alune.