Quinoa Verde De Primăvară

Quinoa Verde De Primăvară
Quinoa verde de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.75 pe portie. O porție conține 284 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, suc de lămâie, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare sunt Verde Verde Legume De Primăvară Desculț Contessa-Ina Garten, boluri de quinoa de primăvară, și Salată De Primăvară Quinoa.

Instrucțiuni

1
Se ia de pe foc și se păstrează acoperit. În timp ce quinoa se gătește, aduceți o oală mare cu apă la fiert (dimensiunea cuptorului olandez, aproximativ 1/2 plin). Când ajunge la fierbere, adăugați edamame congelat. Reveniți la fierbere și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați sparanghelul și dovlecelul și gătiți până când sunt fragede, dar încă crocante, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Se scurge bine și se pune într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați quinoa și aruncați bine. Într-o tigaie mică antiaderentă, încălziți 1 lingură de bulion de legume. (Dacă nu urmați o dietă strictă fără grăsimi, puteți utiliza 1 linguriță. de ulei de măsline.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați usturoiul tocat și gătiți timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
6
Adăugați bulionul rămas, oregano, busuioc și ardei roșu. Se fierbe, amestecând, timp de aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
7
Se ia de pe foc și se adaugă suc de lămâie și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8
Se toarnă peste quinoa și se amestecă bine. Gustați și adăugați condimente suplimentare, inclusiv suc de lămâie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
9
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista