Quinoa Tabbouleh
Reteta quinoa Tabbouleh este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, quinoa, castraveți de seră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Quinoa Tabbouleh, Quinoa Tabbouleh, și Quinoa Tabbouleh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți quinoa, 1/2 linguriță de sare și 1 1/4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 5 minute. Puf cu o furculiță.
Între timp, bateți sucul de lămâie și usturoiul într-un castron mic. Treceți treptat în ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Întindeți quinoa pe o foaie mare de copt cu margini; lasa sa se raceasca.
Se transferă într-un castron mare; se amestecă în pansament de 1/4 cană. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți pansamentul rămas și quinoa separat; rece.
Adăugați castraveți, roșii, ierburi și scallions în castron cu quinoa; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Burniță rămas pansament peste.