Quinoa Pilaf Cu Ciuperci

Quinoa Pilaf Cu Ciuperci
Pilaf de Quinoa cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 281 calorii. Dacă aveți șalotă, quinoa, ciuperci cremini și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 87 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 82%. Încercați Pilaf Quinoa cu ciuperci Crimini, Salate Serioase: salată caldă de Pilaf Quinoa cu ciuperci Shiitake, morcovi și nuci pecan, și Orzo Pilaf cu ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mare la foc mediu și rotiți uleiul de măsline în interiorul tigaiei pentru a acoperi. Gatiti ceapa in uleiul incins pana la translucid, aproximativ 3 minute; amestecați ciupercile cremini, gătind și amestecând până când ciupercile se rumenesc, 8 până la 10 minute. Se amestecă quinoa, cimbru, frunze de dafin, sare kosher și piper negru în amestec de ciuperci. Gatiti, amestecand des, pana cand quinoa degaja un parfum usor prajit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă stocul de legume în amestecul de quinoa (stocul se poate împrăștia puțin); se amestecă pentru a se combina. Se aduce la fierbere completă, se reduce focul la minim și se acoperă tigaia; se fierbe până se absoarbe lichidul, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți de pe foc și puf quinoa pilaf cu o furculiță; acoperiți tigaia și lăsați pilaful să stea încă 10 minute pentru a se usca la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista