Quinoa Pilaf Cu Ciuperci
Pilaf de Quinoa cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 281 calorii. Dacă aveți șalotă, quinoa, ciuperci cremini și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 87 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 82%. Încercați Pilaf Quinoa cu ciuperci Crimini, Salate Serioase: salată caldă de Pilaf Quinoa cu ciuperci Shiitake, morcovi și nuci pecan, și Orzo Pilaf cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mare la foc mediu și rotiți uleiul de măsline în interiorul tigaiei pentru a acoperi. Gatiti ceapa in uleiul incins pana la translucid, aproximativ 3 minute; amestecați ciupercile cremini, gătind și amestecând până când ciupercile se rumenesc, 8 până la 10 minute. Se amestecă quinoa, cimbru, frunze de dafin, sare kosher și piper negru în amestec de ciuperci. Gatiti, amestecand des, pana cand quinoa degaja un parfum usor prajit, aproximativ 5 minute.
Se toarnă stocul de legume în amestecul de quinoa (stocul se poate împrăștia puțin); se amestecă pentru a se combina. Se aduce la fierbere completă, se reduce focul la minim și se acoperă tigaia; se fierbe până se absoarbe lichidul, aproximativ 15 minute.
Scoateți de pe foc și puf quinoa pilaf cu o furculiță; acoperiți tigaia și lăsați pilaful să stea încă 10 minute pentru a se usca la abur.