Quinoa mustardy cu cârnați, cartofi și tarhon

Make-Ahead Mustardy Quinoa cu cârnați, cartofi și tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 584 calorii, 18g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rucola, tarhon, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până prune violet ai putea urma acest curs principal cu Budinci de vară cu prune și fructe de pădure ca desert. 73 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Face Înainte Cârnați Cartofi Ou Coace, Salată de Broccoli și Quinoa, și Biscuiți de mărar cu dovlecei și Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti quinoa conform instructiunilor pachetului.
Așezați cartofii în oală; acoperiți cu apă rece cu 1 inch și presărați generos cu sare. Aduceți la fierbere și fierbeți sub licitație, 4 până la 5 minute.
Scurgere. Între timp, saut cârnați la foc mediu-mic, până când se face crocant și grăsime.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; rezervați grăsime topită.
Bateți împreună ulei, muștar, tarhon, 1/8 linguriță sare și grăsime rezervată. Amestecați ușor 1 lingură de pansament în cartofi cât este încă cald. Îndoiți cartofii, cârnații și rucola în quinoa și aruncați ușor cu pansamentul rămas.
Se servește imediat sau se dă la frigider până când este gata de mâncare. Reîncălziți sau bucurați-vă la temperatura camerei.