Quinoa cu somon și Bietă Elvețiană

Quinoa cu somon și Bietă Elvețiană
Quinoa cu somon și Bietă Elvețiană este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 392 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de usturoi, quinoa, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Chard elvețian Sicilian peste Quinoa, Bol de Quinoa roșie cu smog elvețian și ou Pocat, și Somon Cu Bietă Elvețiană.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si 2 catei de usturoi pana cand parfumati, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă quinoa în amestecul de ceapă până se prăjește ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se toarnă bulion de legume în amestecul de quinoa. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se reduce focul la minim. Fierbeți până când quinoa este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
4
Între timp, încălziți somonul, vinul alb și apa într-o cratiță la foc mediu. Se fierbe la foc mic până când somonul este gătit și se descuamează ușor cu o furculiță, 10 până la 12 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Transferați somonul într-o farfurie și fulgi de carne de pește; aruncați pielea și puneți somonul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati 2 catei de usturoi pana cand sunt parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Amestecați smogul elvețian și sucul de lămâie în usturoi până când smogul elvețian începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Îndoiți ușor somonul în fulgi și mătgul în quinoa gătită. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Quinoa GătităQuinoa Gătită
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate85
Revista