Quinoa cu năut și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 318 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este super. Rețete similare includ Quinoa Cu Năut, Năut cu roșii și morcovi, și Vinete cu roșii și năut.
Instrucțiuni
1
Așezați quinoa într-o strecurătoare cu plasă fină și clătiți sub apă curentă rece până când apa nu mai face spumă. Aduceți quinoa, sarea și apa la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie Cu Sos
2
După ce ați terminat, amestecați fasolea garbanzo, roșiile, usturoiul, sucul de lămâie și uleiul de măsline. Condimentează cu chimen, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Tomate
Usturoi
Piper
Chimen
Sare
3
Se presară pătrunjel proaspăt tocat pentru a servi.