Quick Coq au Vin
Quick Coq au Vin este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 368 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coq au Riesling paste, Sfat Rapid: Congelarea Somonului Pentru Mese Rapide, și Rapid și ușor – supă de roșii de casă – nu există nimic ca supa fierbinte proaspătă de luat pentru o cină rapidă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 buc.F. saut bacon în marenonstick skillet la foc mediu-mare până lacrisp. Folosind lingura cu fante, transferați în castron.
Presărați puiul cu sare, piper și1 lingură de pătrunjel.
Adăugați la picături înskillet. Saut până la fiert, aproximativ 6 minute pe fiecare parte; se transferă în vasul de plăcintă(tigaie de rezervă).
Se introduce în cuptor pentru a se menține cald.
Adăugați ciuperci și șalotă în tigaie;se presară ușor cu sare și piper. Saut până la maro, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoi; aruncați 10 secunde.
Adăugați vin,1 1/4 căni de bulion, slănină și 1 lingură de pătrunjel. Aduceți lafierbeți, amestecând ocazional. Se fierbe 10 minute.Între timp, puneți făina într-o ceașcă mică.
Adăugați 1/4 cană de bulion, amestecând până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină în sos. Gatiti pana lasosul se ingroasa, 3 pana la 4 minute. Sezonsos după gust cu sare și piper.Aranjați puiul pe platou; se amestecă sucuriledin vasul de plăcintă în sos și se lingăpui.
Se presară cu 1 lingură de pătrunjel.
Per porție:372 calorii, 10 g grăsime, 0,7 g fibre
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur]()
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Cu o culoare rubinie închisă, acest vin este moale, exprimând o mare flexibilitate și eleganță, cu note fructate care amintesc de strugurii coapte. Pe scurt, avin pentru a însoți orice masă fericită. Datorită principalelor sale caracteristici, prospețime și finețe, este recomandabil să beți în termen de 2 sau 3 ani.