Quick Collard Greens

Quick Collard Greens
Verzii Collard rapidă ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Acest fel de mâncare are 101 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Verdeață De Collard Cu Frișcă Rapidă, Verdeață rapidă cu afine, și Verdeață Sudică Perfectă (Kale, Sfeclă, Verdeață Collard, Muștar) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/2 cană bulion de pui într-un cuptor olandez mare la foc mediu până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați usturoiul și gătiți 2 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Adăugați verdeață de collard și restul de 1/2 cană de bulion; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți 7 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4
Se ia de pe foc; se amestecă ardeiul roșu zdrobit și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista