Quiche De Spanac Cu Crustă De Cartofi
Rețeta Quiche de spanac cu crustă de cartofi ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Pentru $1.4 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 316 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quiche Cu Crustă De Cartofi, Quiche cu crustă de cartofi, și Quiche Cu Crustă De Cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Înveliți în interiorul unei farfurii de plăcintă cu adâncime de 9 inci cu 1 linguriță de ulei de măsline; pus deoparte.
Combinați cartofii și albușul de ou într-un castron mare; aruncați ușor.
Adăugați făină și sare; aruncați pentru a acoperi.
Transferați pe placa de plăcintă și bateți uniform în partea inferioară și laterală pentru a forma crustă.
Stropiți restul de 2 lingurițe de ulei peste crustă.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Scoateți din cuptor. Reduceți temperatura cuptorului la 35
În timp ce crusta se coace, puneți spanacul, ceapa și 2 linguri de apă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute sau până când spanacul începe să se ofilească; scurgere.
Așezați amestecul de spanac într-o strecurătoare și strângeți-l pentru a se scurge; se toacă grosier și se lasă deoparte.
Combinați ouăle și brânza ricotta într-un bol mare de amestecare; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Adăugați piper negru. Se amestecă amestecul de spanac, jumătate de brânză elvețiană și slănină.
Se toarnă amestecul de ouă peste crusta de cartofi; se întinde cu spatele unei linguri pentru a distribui uniform, lăsând o crustă de 1/2 inch de-a lungul marginii exterioare.
Presărați deasupra brânza elvețiană rămasă.
Coaceți la 350 timp de 5055 de minute, până când sunt umflate și aurii. Se răcește pe o grătar cu 1015 minute înainte de servire. Feliați în 4 bucăți egale și serviți.