Rețeta Quiche de ciuperci sălbatice cu crustă de nucă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 770 calorii, 29G de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză mahon, sare de mare și piper, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Legume Cu Ierburi Într-O Quiche Feta Cu O Crustă De Orez Sălbatic, Quiche de Kale și ouă cu crustă de nucă Panko, și Quiche cu ciuperci și spanac într-o crustă de ovăz.
Instrucțiuni
1
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. pulsați împreună nucile, făina, zahărul și sarea la o masă fină într-un robot de bucătărie. Pulsează untul până formează un aluat sfărâmicios. Apăsați în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Așezați pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Scoateți și lăsați să se răcească.
4
Pentru umplere: reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați ciupercile sălbatice, ciupercile albe și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Coborâți focul la mediu; adăugați untul, șalota și cimbru. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ciupercile sunt fragede, inca aproximativ 10 minute. Reglați condimentul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi
7
Combinați brânzeturile parmezan și Comte într-un castron mic și dați deoparte. Împrăștiați jumătate de ciuperci și jumătate de brânză uniform peste crustă. Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele și smântâna grea până se omogenizează și se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Comte
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Se toarnă jumătate din amestecul de ouă peste ciuperci. Repetați cu ciupercile rămase și amestecul de ouă și acoperiți cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
9
Coaceți quiche - ul până se rumenesc deasupra și puneți-l cu puțină mișcare chiar în centru, 50 până la 60 de minute. Rulați un cuțit curat între crustă și tigaie pentru a se separa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Lăsați să se răcească ușor, aproximativ 25 de minute.
11
Încingeți quiche-ul cu pătrunjelul. Îndepărtați cu grijă inelul cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
12
Tăiați quiche-ul în pene și serviți cald sau la temperatura camerei cu verdeață crocantă.
Quiche poate fi asociat cu vin spumant, șampanie și Bordeaux. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Moscato roz cu bule desculț, cu un rating de 4, 9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină, completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!