Rețeta Quiche de ciuperci sălbatice cu crustă de nucă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 770 calorii, 29G de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză mahon, sare de mare și piper, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Legume Cu Ierburi Într-O Quiche Feta Cu O Crustă De Orez Sălbatic, Quiche de Kale și ouă cu crustă de nucă Panko, și Quiche cu ciuperci și spanac într-o crustă de ovăz.
Instrucțiuni
1
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. pulsați împreună nucile, făina, zahărul și sarea la o masă fină într-un robot de bucătărie. Pulsează untul până formează un aluat sfărâmicios. Apăsați în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Scoateți și lăsați să se răcească.
4
Pentru umplere: reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciupercile sălbatice, ciupercile albe și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Coborâți focul la mediu; adăugați untul, șalota și cimbru. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ciupercile sunt fragede, inca aproximativ 10 minute. Reglați condimentul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Combinați brânzeturile parmezan și Comte într-un castron mic și dați deoparte. Împrăștiați jumătate de ciuperci și jumătate de brânză uniform peste crustă. Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele și smântâna grea până se omogenizează și se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Comte
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă jumătate din amestecul de ouă peste ciuperci. Repetați cu ciupercile rămase și amestecul de ouă și acoperiți cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Coaceți quiche - ul până se rumenesc deasupra și puneți-l cu puțină mișcare chiar în centru, 50 până la 60 de minute. Rulați un cuțit curat între crustă și tigaie pentru a se separa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
10
Lăsați să se răcească ușor, aproximativ 25 de minute.
11
Încingeți quiche-ul cu pătrunjelul. Îndepărtați cu grijă inelul cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
12
Tăiați quiche-ul în pene și serviți cald sau la temperatura camerei cu verdeață crocantă.
Vin recomandat: Vin Spumant, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Bordeaux, Burgundia Albă
Quiche poate fi asociat cu vin spumant, șampanie și Bordeaux. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Moscato roz cu bule desculț, cu un rating de 4, 9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină, completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!