Quiche de ceapă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 565 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,44 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți brânză gruyere, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Quiche De Ceapă Caramelizată, Quiche De Ceapă Caramelizată, și Quiche de dovlecei și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Desfaceți piesele; stivuiți pe o suprafață ușor unsă.
3
Roll stivuite piecrusts într-un cerc de 12 inch. Se potrivesc piecrust într-o tigaie de 10 inch adânc-vas tartă cu fund detașabil; apăsați în margini canelate. Tăiați excesul de coajă de-a lungul marginilor. Tapetați piecrust cu folie de aluminiu sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Crustă De Plăcintă
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Aluminiu
Formă Tartă
4
Așezați tigaia pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Tigaie
5
Coaceți 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți încă 8 minute. Se răcește complet pe foaia de copt pe o grătar (aproximativ 15 minute). Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
Folie De Aluminiu
7
Între timp, gătiți ceapa în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând des, 15 până la 20 de minute sau până când ceapa are culoarea caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Așezați jumătate din amestecul de ceapă în coajă de tartă și acoperiți cu jumătate de brânză; repetați cu amestecul de ceapă rămas și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Ceapă
10
Bateți împreună jumătate și jumătate și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până când este setat. Se răcește pe foaia de copt pe o grătar cu 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Calvet Cremant de Bordeaux Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.