Quiche de Broccoli cu crustă de piure de cartofi

Quiche de Broccoli cu crustă de cartofi piure ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 92 ar spune că a lovit locul. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cartofi, piper măcinat, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Rețete similare sunt Quiche de Broccoli cu crustă de piure de cartofi, Quiche de Broccoli cu crustă de piure de cartofi, și Quiche De Broccoli Fără Crustă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute; scurgeți. Între timp, așezați broccoli într-un abur peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm, aproximativ 2 pana la 6 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Mash cartofii cu lapte și sare.
Ungeți o farfurie adâncă de 9 inci cu ulei de măsline și apăsați cartofii.
Ungeți cu uleiul de măsline rămas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor.
Aranjați ceapa, broccoli și brânza în crusta de cartofi.
Bateți împreună ouăle, laptele, sarea, piperul și nucșoara.
Se toarnă peste broccoli și brânză.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute, până când se umflă ușor și se fierbe pe tot parcursul. Se lasă să se răcească 10 minute înainte de servire.