Quiche cu inimi de anghinare și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Quiche cu inimi de anghinare și parmezan. Această masă de dimineață are 234 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, ouă, coji de plăcintă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Inimi de anghinare cu ceapă, oțet Balsamic și parmezan, Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați cojile de plăcintă cu folie și umpleți cu fasole uscată.
Coaceți timp de 10 minute.
Îndepărtați folia și fasolea, reduceți temperatura la 177° și coaceți până se rumenesc ușor, 3 până la 5 minute. Se răcește ușor pe un suport de sârmă.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; saut timp de 3 minute. Strângeți umezeala din anghinare, adăugați în tigaie și sotati timp de 2 minute. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți uniform între cochilii.
Bateți ouăle, jumătate și jumătate, brânză, sare și piper.
Se toarnă peste amestecul de anghinare.
Coaceți până când este așezat în centru și ușor auriu, 35 până la 40 de minute. Se răcește ușor înainte de servire.