Quiche cu inimi de anghinare și parmezan

Quiche cu inimi de anghinare și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Quiche cu inimi de anghinare și parmezan. Această masă de dimineață are 234 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, ouă, coji de plăcintă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Inimi de anghinare cu ceapă, oțet Balsamic și parmezan, Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați cojile de plăcintă cu folie și umpleți cu fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Îndepărtați folia și fasolea, reduceți temperatura la 177° și coaceți până se rumenesc ușor, 3 până la 5 minute. Se răcește ușor pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa; saut timp de 3 minute. Strângeți umezeala din anghinare, adăugați în tigaie și sotati timp de 2 minute. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți uniform între cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Bateți ouăle, jumătate și jumătate, brânză, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă peste amestecul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8
Coaceți până când este așezat în centru și ușor auriu, 35 până la 40 de minute. Se răcește ușor înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista