Quiche cu fasole verde
Rețeta Quiche cu fasole verde poate fi făcută în aproximativ 55 de minute . O porție conține 339 de calorii , 11 g de proteine și 29 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 91 de cenți per porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de sare, maioneză, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 42% . Acest scor este solid. Încercați Quiche cu pastă puf , Quiche cu sparanghel și Quiche cu șuncă și rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneti fasolea intr-o cratita si acoperiti cu apa; aduce la fierbere. Reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 6-8 minute sau până când devine crocant; se scurge si se pune deoparte.
Într-o tigaie mică, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați ciupercile și ardeiul verde; se caleste pana se inmoaie.
Într-un castron mare, combinați maioneza, smântâna și sarea; se amestecă fasolea, amestecul de ciuperci și firimiturile de biscuiți. Se amestecă treptat ouăle.
Se toarnă într-un vas adânc uns cu unsoare de 9 inci. farfurie de plăcintă.
Se presară cu roșii și brânză.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de a tăia.