Quiche cu fasole verde

Quiche cu fasole verde
Rețeta Quiche cu fasole verde poate fi făcută în aproximativ 55 de minute . O porție conține 339 de calorii , 11 g de proteine și 29 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 91 de cenți per porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de sare, maioneză, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 42% . Acest scor este solid. Încercați Quiche cu pastă puf , Quiche cu sparanghel și Quiche cu șuncă și rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneti fasolea intr-o cratita si acoperiti cu apa; aduce la fierbere. Reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 6-8 minute sau până când devine crocant; se scurge si se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Într-o tigaie mică, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ciupercile și ardeiul verde; se caleste pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Într-un castron mare, combinați maioneza, smântâna și sarea; se amestecă fasolea, amestecul de ciuperci și firimiturile de biscuiți. Se amestecă treptat ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă într-un vas adânc uns cu unsoare de 9 inci. farfurie de plăcintă.
6
Se presară cu roșii și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
7
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de a tăia.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista