Quiche Cu Cârnați De Pere-Pecan
Pear-Pecan cârnați Quiche este un דל פחמימות, masa de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 280 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Un amestec de jumătate și jumătate de smântână, pere, jumătăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pascal Rigo ' s brânză albastră, pere și Pecan Quiche, Cârnați Pear Pecan Umplutura, și Quiche De Sparanghel-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu produse de patiserie. Tăiați patiseria la 1/2 in. dincolo de marginea plăcii de plăcintă; marginile flautului.
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu timp de 4-5 minute sau până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Aranjați feliile de pere în crustă; top cu cârnați.
Se presară cu nuci pecan. Într-un castron mare, amestecați ouăle, smântâna, sarea, cimbrul și nucșoara. Se amestecă brânza.
Coaceți la 350 de minute timp de 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat și crusta este maro aurie. Acoperiți marginile cu folie în ultimele 15 minute pentru a preveni supraîncărcarea, dacă este necesar.
Garnisiți cu jumătăți de pecan.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.